Monday, March 21, 2011

beratur 1 jam

Line kiri, line kanan,
semua orang dok pegang voucher!

hanya kita yang 'kaya' ajer beli cash!!
[sepatutnya orang yang beli cash dapat keutamaan maaaa...ni tak, kena sama-sama Q dengan mereka yang nak diskaun, nak percuma...tak acik lor!! kena complaint ni...]
1 jam Q order, bayar dan collect makanan!!

Photobucket
anak minum kopi, mak minum milo!!

P/S : mana nak dapat voucher mcD yang orang lain dok redeem tu ya? hehehehhehehe

5 comments:

  1. voucher mcm mana oli? sebab semalam pi JJ bkt tinggi dorang ada bagi kertas2 mcd mcm ada keratan kat bawanya kalau x salah hahaha dah selamat mya main gunting2 kekekeke

    ReplyDelete
  2. oli, boleh print voucher kat sini http://www.mymcd.com.my/fb/coupon/mcdbigbreakfast.jpg

    ReplyDelete
  3. try klik link bawah ni..expired date 31.03.2011.hope its help..:)

    http://www.mymcd.com.my/fb/coupon/mcdbigbreakfast.jpg

    ReplyDelete
  4. ada jugak ni voucher tapi tak redeem2 lagi. hadiah contest..hihihihi

    ReplyDelete
  5. Salam...
    Kak.. voucher tu biasa kita jumpa kat dalam The Star hari Ahad kalau tak silap.. Ataupun, ada sedara mara kerja mcD..

    heheh

    ReplyDelete