Monday, March 14, 2011

sawbebe sakit mata

Tengahari sabtu balik dari rumah pengasuh, perasan mata kiri sawbebe dah bengkak...
[bukan nak salahkan pengasuh, mungkin sebelah pagi masa hantar sawbebe tak perasan mata dia dah bengkak...]
Mula-mula ingat semut ke nyamuk yang gigit, so biarkan ajer...

Bila dah petang, matanya semakin bengkak...so, kena pergi cari yang pakar!!! apa doktor cakap ya? i dah lupa dah!!!

Photobucket
1st time mata sawbebe bengkak macam tu!!!

Photobucket
sawbebe tak kasi kami titik ubat mata pun!!! Mungkin dia ingat kami nak cucuk mata dia dengan ubat botol tu kot!! lepas show kat dia air titisan yang keluar dari ubat botol mata tu, barulah dia kurang memberontak [tetap memberontak]

3 comments:

  1. aduhai...semoga orang lain x terjangkit..kami dulu satu family kena sakit mata masa raya..hazabbbb

    ReplyDelete
  2. alamak...kesianya bebe...nape mate tu....
    semoga cepat cembuh ye!!!

    ReplyDelete