Tuesday, April 26, 2011

daddy, jangan jahat-jahat tau

semalam, dah 10.30pm sawsomi masih mau pergi main badminton...
mula-mula ingat nak jadi cheerleader...tapi memandangkan sawbebe esok kena sekolah, maka tugas cheerleader itu terpaksa diletak kat tepi...

cewah cewah...mulia kan...tapi sawsomi kaki kanan keluar, i tangan kiri pegang gagang telefon, tangan kanan sudah dial no tel rumah my cousin berborak sampai 12 tengah malam...sawbebe pula melayan channel 616 sampai 12 tengah malam juga...pitam...

Pesanan sawbebe kepada daddynya sebelum daddynya kunci pintu...
'Daddy, jangan jahat-jahat tau!'
hahahahaha...
[macam tau tau ajer daddynya nakal dan buas...heheheheheh]

Photobucket
gambar tak ada kaitan dengan kejadian semalam...

1 comment:

  1. Hahahaha....bijaklah sawbebe nih.Pandai dia berpesan pada papanya tuh ;P Good girl!

    ReplyDelete