Thursday, April 7, 2011

komen ikhlas dari cikgu tadika

Ulasan cikgu :
rajin main dalam kelas dan suka cakap dengan kawan sebelah...[kesian kawan sebelh pun turut jadi mangsa...]

***janganlah sampai kena halau keluar dari sekolah dah! pengasuh boleh sebulan tukar seorang, tapi tak kan sekolah nak tukar tiap-tiap bulan kot. mana larat mak bapak hang dok asyik bayar registration fee yang cecah lima ratus ringgit ke atas...

Photobucket
cakap banyak-banyak, saya otomen baru tau kot!!!


***Perubahan : dulu i cakap mandarin dengan sawbebe, sawbebe jawab dalam BM, dalam satu ayat tu hanya 1-2 perkataan mandarin aje...tapi sekarang...dalam satu ayat hanya 1-2 perkataan BM saja...sekarang tengah mencari tempat mengaji pulak!!!

4 comments:

  1. he he he....manyak mulut ooo amoi nie
    meriah ler class dia ngan mulut bebe jer...

    takpe..orang kata budak banyak cakap tu tandanya bijak oli

    ReplyDelete
  2. oli.... cikgu annur pun ckp benda yg sama...ada sekali tu annur ckp dia kena p bdiri luar kelas ngan kwn dia pasal asyik potpetpotpet time cikgu ngajar....kesian plak sy dgr... betul anak salah tp depa baru 5 thn la... harap cikgu buat perkara yg betul ... saya x rasa annur & kwn dia faham yg mereka didenda...pasal annur ckp dia kuar pastu sambung sembang ngan kwn dia..hahaha

    ReplyDelete
  3. kawan sebelah tu tak tahan..hehehe.my nuha, ms ai mengandung dia, suka makan vontot ayam, so skang memang tak berenti ckp ajerr..pening kepala..

    ReplyDelete