Saturday, April 2, 2011

main layang-layang

ini kejadian cuti sekolah hari tu...esok nak buka sekolah, hari ni baru sibuk-sibuk nak balik kampung sg pelek...sebab sebab sawsomi rindu sangat dengan makcik angelina sarah...

mulanya cadang nak bagi sawbebe mandi laut...tapi laut surut sampai ke hujung dunia...so, sawbebe pun paw nenek angelina sarah belikan dia layang-layang pink...

Photobucket
1st time main layang-layang...

Photobucket

Photobucket
siapa yang main sebenarnya...tak ada angin...layang-layang pun tak nak terbang...

Photobucket
sawbebe layan pasir lagi best!!!

1 comment:

  1. jadi ler....even daddy jer yang excited main layang2 tu
    yang penting bebe happy main pasir pantai
    leh geng ngan batrice

    ReplyDelete