Tuesday, April 5, 2011

tamatkan kontrobersi

seminggu kot dok mengikuti fb kontrobersi ibu muda yang menghina kaum ibu dengan kenyataan * IBU YG XDE SUSU ADALAH CACAT SEBENARNYA !! * ...si suspek minta maaf buat kali pertama tapi tak lupa pijak sekaki lagi kat kepala kaum ibu yang tak ada susu...then edit entry minta maafnya untuk kali ke-2 supaya lebih enak dibaca...[ingatkan dah tamat...]mana tau, si suspek pi pula copy paste komen-komen yang kurang enak masuk dalam entry khas dia tanpa blurkan gambar anak orang dan nama orang...apa lagi, melompatlah orang-orang yang lucky terpilih itu...terus tak jadi tutup fanpage si suspek...tengah si suspek berkabung [beliau yang cakap beliau nak berkabung seminggu dalam blog beliau], si suspek sempat pula buat entry yang dia betul-betul marah sebab membabitkan familynya, then merapu apa bla bla 4 flat student lah...dan ada cabar mencabar lagi...Pastu dia delete entry tu kat blog dia...[orang yang baru follow kes ni memang nampak kami ni jahat macam setan dok buli si suspek seorang ni...] i yang mula-mula hanya LIKE komen orang pun tumpang sekaki komen-mengomen sebab tak lalu pandang bila mereka yang tak tau kepala dan ekor dok bagi nasihat perasan hebat...And, baru sebentar tadi, si suspek sekali lagi minta maaf dan minta fanpage beliau ditutup dengan segera akibat kesengsaraan yang ditanggung selama seminggu ini...memandangkan si suspek dah minta maaf dengan ikhlas [kali ni nampak dia betul betul ikhlas akibat ke-tensian-an...]...so, di sini i ambik kesempatan untuk minta maaf juga dengan bahasa i yang mungkin juga pedas dan ada unsur-unsur ke-perli-an...si suspek tak mungkin dapat baca entry ni, entry ni pun untuk i sedapkan hati i sendiri dan syiok sendiri...itu saja...sekian terima kasih.

3 comments:

  1. bagus la dah tamat ....
    lagipun mana leh ckp cam tu ...semua tu rezeki ALLAH taala..
    kite tak dak nk mempertikaikan nye ....

    ReplyDelete
  2. huish...mcm2 arrrr
    zana ada bc pasal nie kat blog emy sweetdarling...
    tp tak tahu link blog perempuan tu...
    sesuka hati kuarkan statement camtu...
    apa daaaa....mcm mengeji suratan dariNYA aja...

    masing2 ada bahagian masing2..
    masing2 ada rezeki masing2..
    tak boleh ler nak cakap macam tu...

    harap perkara tu dah settle

    ReplyDelete
  3. kerana mulut kepala tension..hihihiihiihi..sendiri cari nahas..amik kau disitu

    ReplyDelete