Tuesday, April 19, 2011

week32 intai adik sawbebe

semalam 2pm ada check up kat klinik kesihatan!
Timbang berat [naik lagi], check air kencing[ada bau petai], misi bagi dengar jantung baby[punyalah kuat tekan alat tu kat perut tapi tak dengar bunyi...yang kedengaran hanya katil sebelah punya jantung baby], misi ukur ketinggian perut[apa fungsi ini ya?], misi tekan-tekan perut[punyalah dok bismillah tekan-tekan tapi last-last kena panggil misi otai datang tengok tekan kedudukan kepala kat mana, kenapa tak nak guna scan?], misi sibuk-sibuk tulis-tulis dalam buku merah [sibuk copy paste report hospital ampang ke buku merah]...
pastu 2.45pm boleh balik!!! [rugi 1/2 hari punya cuti tahunan]


Photobucket
main intai-intai dengan adik sawbebe




klinik Medi Nur, Taman Puchong Utama
0176202933 (jezzlyn)
3d4d scan >> rm90 (pic & video in cd+ print out)

6 comments:

  1. alahai comelnya..dah tgk camni x sabar nak tunggu keluar kan

    ReplyDelete
  2. Alololo..tomeinyer.Dah nampak ada iras2 kakaknya sawbebe.Hihihi..

    ReplyDelete
  3. wahhh sekejap je kan dah 32week..dah tau apa gender adik sawbebe ke?...dapat info scan 4d kat sini..kalau kita cek up kan tempat biasa nk ke sini semata2 nk scan 4d boleh ke?..terinngin nk tgk bby bergerak2 ni hehehe

    ReplyDelete
  4. very the murah....bb boy or girl?
    semua dah ready?

    ReplyDelete
  5. omg!look like su fei!

    ReplyDelete
  6. oli, nampak seiras kakak bebe.sure comel cam kakak dia.xsabar tunggu adik bebe kuar

    ReplyDelete