Wednesday, May 18, 2011

18 May 2011

[ini entry perasan hebat dan bangga sendiri]

4 tahun yang lepas,
saya telah melahirkan sawbebe!
[kan i dah cakap ini entry i perasan bangga lor!!! ]

Pesanan yang ditiru dari lirik barney :
I love you,
You love me,
With a great big hug,
And a kiss from me to you
Hope you say you love me too!

[i seorang konservatif, tak tau nak lafazkan sayang or cinta...tapi dalam hati sayang macam nak mati! hope mereka-mereka yang i sayang tu dapat feel i punya kasih sayang laaaa]

tahun ni, sawbebe dah tau sikit-sikit apa tu happy birthday dan 生日walaupun masih blur-blur bila i cakap doktor bedah perut i dan keluarkan dia[tipu ok...kalau cakap dia keluar ikut lubang, nanti dia request nak tengok lubang pula...] kenapa dulu-dulu kita tanya mak kita, mesti mak kita cakap kita ni dipungut dari tong sampah....nenek i cakap dia pungut i kat hospital...kasihan kan!!

bila tanya dia nak kek apa...dia cakap nak BARBIE DOLL CAKE! tapi disebabkan i terlalu bz [bz dengan masalah-masalah], maka tahun ni macam tak sempat nak sediakan kek barbie untuk dia...and dia pun faham tahun ni tak ada barbie doll cake, dia cakap apa-apa saja kek pun boleh [terharunya dengar dari mulut dia dan sweet kan!!! sekali lagi menunjukkan i suka syiok sendiri]


Photobucket
Pagi-pagi lagi sawbebe telah dipaksa bergambar untuk dikemas kini ke dalam blog!!
sawbebe 100000000000000 kali tidak ingin menurut perintah i,
tapi i ugut dia,
kalau tak mau bekerjasama, malam ni tak boleh tiup lilin atas kek...
maka mau ataupun tak mau, dia terpaksa menurut kehendak i!!
hahahahahahha



媽咪希望妳快快樂樂,健健康康的長大!
妳永遠都是daddy和媽咪最愛的小公主!
祝我們的小公主:生日快樂!

4 comments:

  1. happy Birthday bebe...
    sweet jer mummy ko ckp ko selalu jdi anak kesayangan...
    adik dah kuar esok camner la tu...

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir sofea.. semoga membesar dengan sihat :)

    ReplyDelete
  3. Happy Belated Birthday sawbebe....dah besar dah anak dara nih.xlama lagi akan jadi kakak ;) semoga membesar dengan sihat dan bijak.

    ReplyDelete