Friday, May 27, 2011

school party dan school holidays

Photobucket
party makan-makan untuk semua pelajar....

Photobucket
sepatutnya budak baju pink tu dok sebelah sawbebe...tapi kan sawbebe dan xiao seh ming tu 'best friend'...mana boleh berpisah...akhirnya mereka berdua berjaya berebut peluang untuk duduk bersama....

Berakhirnya school party, maka bermulalah school holidays selama 2 minggu...
kebaikan cuti sekolah ialah : TAK PAYAH BASUH BAJU SEKOLAH SAWBEBE! HEHEHEHEHHE [macam laaaa i dok basuh selama ni]

### Tak ada pun gambar sawbebe kat tadika cina ni lagi!!! Hari tu pi kilang roti pun tak ada gambar...sekarang school party dah boleh agak pun tak ada gambar punya lor.....

kenapa cikgu tadika ni tak suka ambik gambar? buat laaa macam nursery/tadika melayu tu, ambil gambar, cuci, pastu tampal kasi parents beli...sure parents beli punya walaupun nampak belakang anak mereka....kena bagi cadangan kat cikgu tadika cina ni!!!

2 comments:

  1. salam oli..

    u dah preggy ke 0li Tahniah

    ReplyDelete
  2. saw bebe nih cantiklah.... kecik2 dah nampak cun..tuh belum besar lagi...rasa2 nak buat 'sawinlaw' lah....muahahahhah..boleh ke? :P

    ReplyDelete