Friday, July 15, 2011

jalan-jalan

kan saya dah cakap, saya berpantang 30 hari ajer [saya memang ketegaq punya orang, tak mau berpantang 44 hari]

maka bila dah genap 30 hari berpantang, apa tunggu lagi? keluar jalan-jalan laaa!saya bawa anak-anak lari dari rumah...pergi tinggal kat my aunty a.k.a sawbebe dan ilyas punya popo house ...my cousin bawa pergi endah parade..test tempat yang dekat-dekat dulu...then makan kat entah apa restoran nama tu...
Photobucket
tidur atas kerusi...nyaris tertinggal...

Photobucket
sawbebe order air strawberry yang sangat manis...orang yang buat air tu mesti ada dendam dengan gula...

Photobucket
faham-faham ajer laaaa...

hari ni sawsomi cuti...apa tunggu lagi? mintak keluar jalan-jalan laaaaa...
Photobucket
lakonan semata-mata duduk dalam car seat...

Photobucket
ini pun lakonan juga...

Photobucket
dalam bank..simpan duit sawbebe kat ASD...nak bagitau ASD bagi dividen/bonus...

Photobucket
sawbebe belanja makan!!

Photobucket
saya paksa sawbebe bergambar dalam toilet!!!

kesimpulan jalan-jalan ni, ilyas masih perlu dilatih lagi untuk berada di luar dan saya juga harus tidak segan untuk menyusu ilyas di public....

2 comments:

  1. alo... comelnya baby... oli.. mudah menawan dah nampak

    ReplyDelete
  2. wah...ilyas sudah jalan2 ngan mummy erkk
    hebat ler kamu ilyas
    takpe..take time..lepas nie sure ilyas dah expert keluar jalan2 ngan mummy cam kakak sofea kan..

    ReplyDelete