Friday, August 12, 2011

[2month]saya jatuh cinta lagi

saya jatuh cinta...cinta lelaki yang bernama ILYAS SAW ini...sangat cinta bila dia senyum-senyum...sikit-sikit cinta bila dia menangis tak tau apa pasal...
Photobucket

semalam bawa ilyas inject 2 bulan kat klinik kesihatan...
-berat terkini ialah 5.75kg [8/7/2011- 4.7 naik 1kg lagi]
-panjang agak-agak 60cm kot
-masih lagi fully bf - --> lebih kurang 3 oz setiap kali penyusuan
-hisap tangan kanan saja
-senyum-senyum dan cakap bahasa alien bila diagah.
-lucky dia tak macam kakaknya yang berjaga tengah malam[tak mau puji dia]

Photobucket
semalam lepas inject, waktu senja dia bantai tidur...sejak dia berumur 14 hari, waktu senja dia pasti akan buat hal sekurang-kurangnya 4 jam sampai saya naik hantu dan dia dah penat lalu dia pun tidur.....time dia tidur, baru saya menyesal kenapa saya hantu dengan dia tadi...syukur alhamdulillah, sekarang saya dah semakin menguasai taktik untuk melayan kerenahnya...dah boleh tangkap sikit-sikit apa yang dia mau...

sebaliknya...
Photobucket
ini sawbebe che che yang semakin mengugat ke-hantu-an saya...saya cakap 1 patah, dia lawan balik 10 patah...serupa juga, bila tengok dia tidur, sayu ajer hati saya...kenapalah saya nak menghantui dia dengan rupa hantu saya...mesti malam-malam dia mimpi hantu...



Photobucket
不小心拉扯到自己的头发, 会扯不会放手...应该是他人生第一次捉东西吧!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



No comments:

Post a Comment