Friday, August 5, 2011

inspirasi hidup

SUPAYA HIDUP INI TIDAK SIA-SIA

sangat sangat down bila fikirkan isnin depan dah nak balik kerja...bukan sebab tak sampai hati nak tinggalkan baby, tapi kena buat kerja KR...otak dok pulas pusing dan badan pun liat macam tanah liat....

Nak jadi POK KAI MUMMY boleh tak?

Photobucket
isnin depan kembali bertugas selepas 2 bulan bercuti, saya nak bermula dengan aksi ini di meja boss sebagai tanda pemberontakan


Photobucket
raya ni balik kampung, nak meniarap kat kandang kambing bapa mertua...pasti bukan kena tendang dengan kambing tapi pak mertua kerana mempunyai menantu yang gila meroyan

Photobucket
buat macam ni kat pavilion ok tak?Pak Guard akan datang halau saya tak?

Photobucket
lrt cahaya tunggu kedatangan saya...

tapi tu laaa...dah ramai orang yang buat aksi PK ni...tak best pula ikut b*nt*t orang..[sebenarnya mana ada berani nak buat...tu yang alasan banyak-banyak....]

double tapi,
mimi, mungkin kita boleh buat aksi lekat badan kat dinding [pengaruh rakan sebaya, pasti kena tendang dengan aunty solehah]

No comments:

Post a Comment