Wednesday, September 14, 2011

tolonglah weiiii jangan buat orang lain cemburu

macam nak jalan laju laju laju laju laju langgar dinding ajer bila baca status orang-orang kat FB...[i tau laaaaaaaaa itu u orang punya blog, u orang punya FB, u orang punya twitter..lantaklah u orang nak tulis apa.......]
apa motif sebenar tulis begini? betul-betul nak meluahkan perasaan ataupun nak show off kat friend kat friendlist tu?
adakah lebih comei kalau tulis kat FB daripada cakap melalui mulut sendiri? kalau segan nak cakap, kenapa tak boleh sms? [ohya, sms orang lain tak nampak...kekekekekke]


i dengki ke? i cemburu ke?

rasanya kot!
kalau tak, kenapa i ada perasaan macam nak muntah pink hijau ajer...
tengok!
tak ada pasal dapat dosa ajer akibat terkutuk orang...

tolong kurniakan keberanian pada i dan sawsomi untuk bergeli-geli di fb!!! <----itu motif sebenar! heheheheheh

2 comments:

  1. my hubby takde FB or twitter so tak boleh nak geli2 mcm orang lain... hehehehe

    ReplyDelete