Monday, October 31, 2011

Sportday 2011

kindergarten orang lain buat concert n graduation day, kindergarten sawbebe buat SPORTDAY entah apa-apa punya school[benggang sebab tak dapat nak bergaya]....memang lain daripada yang lain...kesian mak bapak budak-budak terpaksa berpeluh-peluh...


Photobucket
khemah anak-anak...13 buah cawangan sekolah...


Photobucket
khemah mak bapak


Photobucket
sawbebe

Photobucket
sawbebe

Photobucket
sawsomi dan ilyas saw [kena fikir gelaran comel untuk ilyas ni...saw apa?]


Photobucket
acara masuk buah dalam bakul yang berbentuk baldi...


Photobucket
school sawbebe menang tempat ke-2....


Photobucket
acara lontar bola masuk ke dalam bakul...pasukan mereka menang tempat ke-3 [bangga untuk kali ke-2...hehehehehe]



Photobucket
che che dia lari di padang...dia pula dok geram dengan lebah di gelang tangan dia...sampai menangis nangis gigit tak mati lebah tu...


Photobucket
my buddy...siap berpegang-pegang bahu...anak dara zaman ni sungguh tak ada perasaan segan malu...


Photobucket
last sekali, sawsomi dan bapa-bapa yang lain memang acara menang tarik tali... entah ayat apa yang saya tulis...hmmmm...menang acara tali talimenang acara tarik tali (betul dah kot kali ni kan!)

2 comments:

  1. Comelllllll sangattttt ilyas tu. bilalah dapat jumpa dia lagi. sofea nampak excited betul :-)

    ReplyDelete