Thursday, October 20, 2011

malu malu malu

'rasa' saya memerlukan benda ni! istilah penggunaan 'rasa' merujuk kepada sikap hangat-hangat taik ayam...guna 2-3 kali masa taik ayam tengah panas, bila taik ayam dah beku, benda tu terus campak entah ke mana...
Photobucket

Photobucket
ada tingkap...saya sangat suka...suka sangat sangat saya kat nursing cover yang dah diubahsuai untuk keadaan semasa...

Photobucket
boleh intai anak melalui tingkap tanpa perlu selak-selak...

Photobucket
intai-intai lagi...yang penting nak pump kan office pun senang....

Photobucket
chakkkkk sawsomi!!! ehhh...silap...chak ilyas!!!


***Makcik rehan, hang berani jahit? kira murah-murah dah laaaa...kalau free lagi bagus! kakakakakakakka



gambar dicilok dari sini

1 comment:

  1. aaa mana i punya nursing blanket ni erk? dulu i beli tp mmg tak boleh intai.. nanti kalo free boleh lah jahit yg boleh intai mcm ni

    ReplyDelete