Friday, November 11, 2011

11.11.11 hari yang mengembangkan

sawbebe telah berjaya mengembangkan buntut mak dan bapanya...

Photobucket
akhirnya dapat juga piala yang tinggi...semester awal tahun dia dapat yang pendek, hari-hari dok bising nak yang tinggi...

Photobucket
sawsomi dah tak sabar-sabar nak sign report card sawbebe

Photobucket
numero uno!

Photobucket
sawbebe cool ajer, sawsomi pula yang terlebih excited...maknya? tengah syiok sendiri buat entry laaaaa....




### Tahun depan kena transfer ke cawangan lain [yang agak kejauhan] kerana batch sawbebe hanya 3 orang saja yang akan melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi. Nak stay pun boleh tapi belajar balik apa yang telah dibelajar bersama-sama dengan mereka 5 tahun yang akan masuk tahun depan. kalau ke cawangan lain, akan belajar yang lebih dalam...saya dah dok susah hati dah...sebab nanti saya yang kena teman dia buat homework...dan yang pasti saya akan tukar jadi mahkluk kejahatan yang suka membuli budak kecil. tapi tapi tu laaa, macam mensia-siakan 'bakat'nya pula kalau bagi dia belajar balik apa yang telah belajar.

1 comment:

  1. Salam,

    SUBAHANALLAH! semua 100?!!!!
    Memang anak-anak baka hybrid ni SUPER PANDAI.

    TAHNIAH sawsawBABY. TAHNIAH sawsawmummy!

    ReplyDelete