Saturday, November 5, 2011

kunjungan mengejut

awal-awal dah tau adik nak datang rumah dan SIL nak datang rumah...SIL datang siang, adik datang malam...so tak ada masalah laaaa...

mana tau...mereka menyerbu rumah saya serentak!!! agak kelam kabut juga laaaaa...


saya bukan seorang tuan rumah yang baik, air pun tak hidang, tak tau nak bancuh air dalam kuantiti yang banyak [selalukan buat secawan ajer kan] kalau saya buat air, yang pasti tetamu mesti terminum air liur saya sebab saya akan dok rasa air manis tak manis 10 kali ke atas [ nak make sure air manis, tapi yang peliknya air tetap tawar-menawar...]...lain kali kalau datang rumah saya, sila bawa air sendiri ya!!! Untuk keselamatan terdengar kata-kata saya di kemudian hari!


Photobucket
budak ni menjadi tumpuan...hehehhe



Photobucket
budak yang paling excited...excited orang datang rumah dia...pastu excited nak tidur dengan tetamu...nanti tetamu balik, mesti dia menangis punya...


Photobucket
SIL pun ada!! semua orang dok pakat-pakat datang rumah pula...hehehhee...


Photobucket
loh khong dan loh por



saya sangat happy!!!

No comments:

Post a Comment