Tuesday, November 15, 2011

macam nak mengandung lagi ajer

2 3 hari ni dok meroyan,
meroyan nak mengandung,
meroyan nak baby lagi...
[yang ilyas pun jaga sampai tak cukup kaki tangan, ni berani nak baby lagi...sungguh tak sedar diri]

Photobucket
cantikkan? [perasan] tak edit apa-apa tau...gambar ni ''cahaya lari'' tapi kelihatan sangat cantikkan? [perasan again]

Photobucket
ilyas comel ajer...maknya pun ''comel'' ajer kan walaupun muka macam bulan...

Photobucket
ilyas 18 hari...mata sepet hidung kembang mulut seksi...kombinasi yang mengagungkan

tiba-tiba,
Photobucket
ada kawan kat fb share gambar ni...

terus tak meroyan dah nak baby lagi...
bayangkan 20 tulang patah serentak...
jangan bagitau saya pahala ni pahala tu...
sebab
saya percaya
"Children in the dark cause accidents, accidents in the dark cause children"

hehehehe

1 comment:

  1. takleh pakai!
    oli..
    tu sbbnya anak2 kena hormat dan patuh pada mak 3kali beso dari bapak..
    huhuh..
    klu aku boleh beranak normal oli..
    lama dah aku beranak byk2...
    tapi apekan daya..
    btw,sakit beranak tu kan klu mati..consider syahid..
    tpi jugak..
    tulang2 n urat2 yg patah dan putus tu Allah ganti balik...
    beranak normal ke tak..
    semua sakit..

    ReplyDelete