Saturday, November 12, 2011

makan yong tau fu dengan Pierre Andre

baru laaa gempak

gua tak ada tipu-tipu punya lor...gua memang makan yong tau fu dengan Perre Andre [nama pun tulis salah, ada hati nak makan dengan orang] dan maknya khatijah tan dan bapanya tau...tapi kami makan berasingan meja...hehehehehhehehe

Photobucket
home town yong tau fu dekat ampang point...bawa my brother dinner kat sini sebelum mereka bertolak balik penang...

Photobucket
Pierre Andre dalam bulatan

Photobucket
anak panah pierre andre dan maknya...
my brother pandang-pandang mereka selepas sawsomi bagi tau ada 'artis'...tak sangka khatijah tan senyum dengan my brother n pierre andre asyik dok pandang ajer meja kami...[gua tau laaa...sebab gua asyik dok pandang mereka...maklumlah jarang jumpa artis kan]...mungkin dia pelik kot, orang cina pula yang dok tengok tengok mereka...yang melayu tak pedulikan kewujudan mereka...kami kan orang kampung...hehehhehehe

No comments:

Post a Comment