Thursday, November 3, 2011

yeay! sudah siap

Nampaknya makcik rehan menyahut cabaran ini!!!
Photobucket
sudah siap!!! sudah siap!!! yeay!!!
makcik ni sungguh terer...
sekali pandang saja sudah boleh buat...
kagum...sangat kagum!!!
saya nak jahit garisan lurus pun tak lepas! hmmm!

Harga?
inilah part yang paling saya suka!!
RM25 saja!!
Termurah di pasaran ok!!
[ tukang jahit sebidang mesti angin dengan makcik rehan]


lepas ni,
ingat nak suruh makcik rehan jahit baju di bawah pula...
Photobucket
hahahahahhaha

Photobucket
buat yang ni pun ok juga!!!

Photobucket
yang ni nampak simple dan macam senang nak buat!! heheheh

Photobucket
cantiknya...kalau buat dress mesti lagi cantik...

2 comments:

  1. Salam,

    Oli, harus saya jugak mau baju-baju itu!!!
    Bila nak place order, bgtau saya tau!

    MR, please take note ya!
    HAhahahhahaah

    ReplyDelete