Thursday, December 8, 2011

lawatan mengejut

tengah pump secara 18sx [kena tekan baru susu nak keluar],
tiba-tiba boss masuk!!
tangan saya tak tau nak letak di mana;
mata dia pula tak tau nak parking kat mana!

aduh!!!
jantung berdegup macam malam pertama!!
sampai apa yang dipesan saya buat esok pun saya tak ingat...

Photobucket
hurmmmmmmm...nasib baik ada cover dengan nursing cover brand makcik rehan

2 comments:

  1. hehe kena letak tanda no entry ni nnt kalau nk pump hehe

    ReplyDelete