Monday, January 2, 2012

[4y7m] brunch

semalam tidur awai, pagi ni pun bangun awai!
bagus!
awai-awai lagi, kami 3 orang anak beranak dah terpacak kat mcd makan breakfast merangkumi lunch sekali.


Photobucket
bukan suka-suka pakai cermin mata hitam...kalau tak pakai, mesti orang ingat kes penderaan...

Photobucket
lebam dan benjol sebiji mata...buatan 'orang jahat' masa main orang baik dan orang jahat di rumah bbsitter....mula-mula saya dok bersyukur sebab tak kena mata masa bbsitter dok minta ampun...'orang jahat tu' betoi betoi hantam sama sawbebe punya....kuat betoi tenaga budak lelaki 3 tahun itu...


Photobucket
main lebih dari makan...ilyas 'makan' sampai terlena...setiap kali pun pasang niat nak refill kopi or tea...tapi setiap kali pun tak terrefill...hurmmmmmm...

No comments:

Post a Comment