Thursday, January 12, 2012

[4y7m] Peti ais rumah saya berhantu

Photobucket
ini salah satu komen kat status saya...sebelum sawsomi pergi beli,dia call lagi tanya nak benda lain lagi selain mini hotdog! tak ada apa-apa...tolong beli mini hotdog bagi anak u dah! saya nak goreng esok pagi bagi dia bawa ke sekolah....

maka pagi ni saya bangun nak cari mini hotdog!
yang saya jumpa hanya ni dalam peti ais!!
Photobucket
mini hotdog jelma jadi chicken ball!! jangan buat lawak boleh tak? sikit pun tak lawak ok!
punca yang buat saya menge-hot ialah dia call saya untuk men-double-confirm-kan produk! saya berusaha menge-cool-kan diri saya di pagi yang sungguh menge-hot-kan itu!

1 comment:

  1. alamak.. u tak tanya dia meh, dia punya hotdog mmg bulat ker?

    ReplyDelete