Tuesday, February 28, 2012

my 1st TUPPERWARE collection

sebelum ni langsung tak pandang pun!
tapi baru-baru ni entah macam mana boleh terjebak dengan brand ini (SIL ada bagi saya 2 tupperware masa dia pindah rumah.)
dari situ, saya cuba mendekatkan diri dengan tupperware.
barulah faham kenapa ada orang sanggup main kutu tupperware, sebab tupperware ni berhantu! saya pun dah terkena hantu dia....

Photobucket
tempat letak air! suka 1 juta money drop kali...SIL tolong belikan dengan member price.
Tujuan utama beli[nak menyedapkan hati diri sendiri] sebab sawbebe...
so, lepas ni sawbebe boleh ambil air sendiri...

sasaran seterusnya ialah:

tumbler 1.5liter untuk sawsomi bawa air pi kerja.

2 comments:

  1. salam,

    all of my tupperware adalah hasil pencurian dari mak saya. hahahhahahha... dia ada banyak, hilang 1 atau 2 dia tak perasan KOT.

    ReplyDelete
  2. wsalam,
    hahahahahahaha...hebat!hebat! saya pun tengah kumpul untuk dicuri sawbebe kemudian hari! heheheheheh

    ReplyDelete