Friday, March 2, 2012

[8m3w] Yogurt

Hari ni, 'tikus putih' comei saya menge-test yogurt dan dried scallop.

Photobucket
kat forum cakap yogurt ini bagus. maka saya pun beli. beli kat cold storage. RM5.99 kot 5.59. yogurt ni tak masam sangat kalau berbanding dengan brand DL yang low fat plain itu.

Photobucket
pisang yogurt untuk sarapan.


Photobucket
betik yogurt dan betik without yogurt.



Photobucket
ini pula dried scallop. beli kat kedai ubat cina. RM19.90. untuk masak bubur.


Photobucket
bubur ilyas hari ini.
beras perang, dried scallop, serbuk ikan bilis, ubi kentang, carrot, bunga kobis putih, broccoli.

***Badan ilyas suam-suam...semalam muntah [tanda nak demam]. ilyas pun sama dengan sawbebe, nak demam mesti akan muntah. bubur tak habis, tak ada selera makan kot!


Semalam pergi lagi KLCC...
Photobucket
sawbebe siapkan homework dalam kereta. baca 5 perkataan ejaan sampai bergegar kereta...eja QARI tulis jadi RUSA. Eja PAKU tulis jadi QAKU. eja OBOR tulis jadi ODOR...macam mana mak dia tak goyang dalam kereta...


Photobucket
dah boleh berpoya-poya....baju tidur dan kasut sekolah~~~cool bebe!!


dinner terus food court KLCC!
Photobucket
BBQ wantan mee...

Photobucket
sawsomi punya tepanyaki.


Photobucket
picture of the day

No comments:

Post a Comment