Thursday, March 1, 2012

Tayangan Perdana Bunohan @ TGV KLCC


amy search


aaaaaaaaahhhhhh...sheila majib


Ahmad Idham dan Mamat KhalidPekin Ibrahim aka Bakar dalam Bunohan


Zahiril Adzim with wife aka Adil dalam BunohanBront Palarea dan Faizal Hussein


remy ishakTengku AzuraFazuratak tau apa nama...


Vanidah Imran dan suami Rashidi Ishak


kavita kaurLina Teoh dan Joanna Bessey

Selebriti tersohor dalam industri dan VIP terkemuka turut memeriahkan tayangan perdana BUNOHAN yang berlangsung pada 29 February 2012 di TGV KLCC.

Filem yang ditunggu-tunggu, Bunohan arahan Dain Said yang telah membuka mata di arena antarabangsa, ditetapkan untuk tayangan seluruh Malaysia bermula 8 Mac 2012.

Penggambaran filem ini dijalankan di Kelantan bersempadan Thai. Ia menyentuh tentang sifat keganasan yang dimiliki oleh kaum lelaki. Ia mengisahkan nasib 3 bersaudara yang terpisah; pejuang tomoi yang berada dalam pelarian, pembunuh upahan dan seorang ahli perniagaan yang licik menjadi tragedi dan saling berkaitan dalam sarang penipuan dan rasuah.

Bunohan diolah dan berkisar mengenai penipuan, pengkhianatan dan perhubungan kekeluargaan yang disemarakkan dengan darah dan mitos.

Filem ini dibintangi oleh pelakon-pelakon yang pernah meraih anugerah.Antaranya Faizal Hussein, Zahiril Adzim, Pekin Ibrahim, Bront Palarae, Soffi Jikan, Nam Ron, Wan Hanafi Su, Amerul Affendi, Jimmy Lor dan Tengku Azura.

Nota kaki : filem yang sangat BEST dan bertambah BEST bila dapat berjumpa artis dan bertambah-tambah BEST bila dapat bergambar dengan artis....heheheheheheh

1 comment: