Friday, May 11, 2012

428 : BERSIH 3.4

*agak kelewatan kemas kini sebab laut bergelora dengan amat kencang! nelayan pun tak boleh pergi menangkap ikan tau!


Happy Birthday Eve To Me!
Photobucket
TQ MyMy


 Kejutan di Office
Photobucket




















TQ norrimie binti abdul aziz dan TQ Even Terharu walaupun kek itu sangat keras. hahahahahahahaha...ohya, lain kali kalau nak buat kejutan, sila bagitau awal-awal, supaya boleh pi saloon buat rambut dan make up pengantin!


  Photobucket
Hadiah daripada Even. Tq Tq Tq...suka macam nak mati.


  Photobucket
ini birthday lunch di-sponsor-kan MyMy...makan kek untuk kali ke-3...hehehehehe
1st time makan carrot cake! yummy...pelik lor...kenapa tak ada rasa carrot...suka suka suka 1 juta kali sebab saya tak suka carrot...rasanya saya sudah jatuh cinta dengan carrot cake.


  Photobucket
ini pula hadiah daripada sawbebe...sila jangan percaya!


  Photobucket
birthday dinner pula di-sponsor-kan oleh sawsomi di sini...



  Photobucket
air boleh refill...suka...dalam hati dah berniat nak refill paling kurang 10 kali...last-last refill 1 kali saja...rugi rugi rugi


  PhotobucketPhotobucket



ini baru hadiah sebenar sawbebe...



Photobucket 







Photobucket

Photobucket

Photobucket 


* TQ 姑姑送的衣服

* TQ  LG'送'的ipad(因为接下来的11个月是他还钱)

2 comments:

  1. seronoknya la ade org celeberate besday bertalu2..
    mcm haku ni?
    buat cake sendiri jelah..

    ReplyDelete
  2. zhu ni sheng rik kuai lekkkk!

    ReplyDelete