Tuesday, May 22, 2012

[5y] potongan kali-2

potongan yang 1st tu sangat tak puas hati. dan bila fikir balik, saya rasa dia tipu duit saya. harga tulis rm5, time bayar rm10. tanya kenapa bukan rm5, dia cakap rambut lelaki rm5. ikutkan sikap ke-kedekut-an semulajadi, macam nak argue saja, tapi nak bergegas balik rumah sebelum maghrib. so, kesimpulannya, tunggu saya kat pintu masuk syurga, OK! tunggu laaa puas-puas kat situ sampai saya datang...hurmmmmm

jadi dalam keadaan hujung bulan sudah nyawa-nyawa ikanmasih lagi ketegaq nak potong rambut sawbebe...

Photobucket
opssss tersilap bubuh gambar ilyas...ilyas tengah tunggu che che dia cuci rambut...


Photobucket
request nak cuci rambut...anak zaman sekarang memang pandai menikmati kehidupan!


Photobucket
sawbebe cakap : sangat syiok!


Photobucket
lepas potong, muka dia macam cuka, asyik dok pegang rambut belakang...amoi tu dah risau...takut sawbebe menangis kat situ...


Photobucket
tiba-tiba dia bersuara : macam NOBODY kan! [nak cakap wonder girl tapi tak tau]
semua orang ketawa happy ending!!!


3 comments:

  1. eh...ingat ilyas yg potong rambut
    tp...naper sawbebe potong rambut lorrrr
    oli......if rambut depan tu panjang sikit paras kening....lagi comel kot..nie nampak cam pendek sangat lerrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. ilyas tak boleh potong rambut...dah serik bulan 1 hari tu botakkan dia, deman nak dekat 1 bulan baru sembuh...tak ada keberanian nak potong rambut dia lagi...
      potong rambut sawbebe dengan alasan senang nak urus time pergi sekolah...dia boleh sikat rambut sendiri if pendek...rambut depan tu agak kependekan kan? takpe sekejap ajer panjang...

      Delete
  2. masamnya muka..tapi finally mmg nampak comel lorr

    ReplyDelete