Thursday, May 17, 2012

MEN IN BLACK 3, back in time


boss bagi arahan pergi tengok MIB 3. cool kan!

security check nak masuk cinema hall macam nak berlepas ke LONDON.

pastu dok berharap lepas wayang ada makan-makan yang disediakan oleh pihak penganjur memandangkan impian untuk makan pop corn dan air gas free dah hancur berkecai...last-last makan tengahari sendirian berhad oleh norrimie...

Photobucket
1st time drive sampai sunway piramid. nervous tak terkata. nak isi minyak ron95, tercakap nak isi minyak 95 ringgit. time bayar tiket lagi lucu, jenuh dok cucuk tiket kat tempat masukkan wang kertas, dok sepak mesin tu kenapa tak nak telan tiket...tup tup orang kat sebelah mesin tunjuk lubang masuk tiket....(macam nak gali lubang tanam kepala). sepatutnya cakap THANK YOU kat orang sebelah, tercakap SORRY kat orang sebelah...hurmmmm....

No comments:

Post a Comment