Tuesday, June 12, 2012

[1y] happy 1st birthday (part 1)

akhirnya....tiba hari ilyas menyambut birthday yang pertama...

Photobucket
celebrity of the day!
[dah lepas tarikh harijadi dia pun]

Photobucket

Plan A : makan anak beranak saja!
[itu pun nyaris-nyaris tak jadi sebab sawsomi maybe kena pergi kerja kat Rawang. nasib baik hasil muncung mulut dan hentak kaki berjaya membuat sawsomi offday...kalau tak, entah berapa hari nak perang dingin pula]

tiba-tiba tukar plan...

Plan B : Nak sambut birthday ilyas kat KFC dengan SIL(U-G). kemudian menonton madagascar!

tup! tup!
1/2 plan saja yang jadi! yang lain terbengkalai!



Photobucket
tengah berbuka puasa sambil menunggu ketibaan SIL (U-G)

Photobucket
makan telur merah atau lebih tepat main-main telur merah


Photobucket
selesai menonton madagascar dengan rambut palsu colourful ini.
habis wayang, SIL tak tunggu terus balik...sawsomi pun dah lupa pasal kek ilyas...nak balik macam tu saja!
mana aci! of course saya tak izinkan!!! paksa juga nyanyi lagu lambang birthday ramai-ramai untuk ilyas seorang!



Photobucket
sawbebe tolong tiup lilin dan potong kek!


ilyas?
Photobucket
blur blur tak tau entah apa yang kami lakukan!!
orang dah habis nyanyi, tepuk tangan...barulah dia tepuk tangan untuk diri dia sendiri!



Rumusan :
sambutan yang terlalu cincai! saya tak puas hati! sangat tak puas hati! walaupun bukan birthday saya, tapi saya yang melahirkan dia, tak aci laaa begitu cincai saja sambut birthday dia kan!kan! kan!

so...tunggu part 2...hahahahahaha...syiok sendiri again!!!

No comments:

Post a Comment