Thursday, July 26, 2012

Weekend Hi-Tea @ The Garden Lounge, G Tower Hotel

weekeed sebelum puasa....

sawbebe
ilyas saw
sawbebe lagi!
1st time Hi-Tea sebab tu perasaan ingin tahu yang sangat membuak-buak untuk menerokai setiap tingkat punya makanan!

ilyas makan buah, saya makan marshmallow

emmmm...susahnya nak buat pilihan!

suruh senyum, bukannya suruh tutup mata
makan dengan begitu tatatertib
makan dengan begitu gelojoh
makan dengan begitu barulah puas
makan buah

hidangan kasut

camca jadi mainan
suasana sekeliling

cabai yang sungguh besar
beli voucher kat groupon. groupon cakap jimat RM87.00.

jimat lebih kurang 60%!


sebab nilai voucher rm145
stone 5 minit apabila tengok menu diorang. set yang saya beli kat voucher tu macam yang RM75++. kira sampai bergolek-golek pun tak dapat amount jimat RM87 ataupun 60%. matematik saya fail ke?

maka saya pujuk hati diri saya takpa takpa takpa...anggap beli satu pengalaman...apa-apa pun kami have fun dan sangat enjoy kat situ walaupun ilyas mencomotkan sofa orang dan sawbebe pula tak duduk diam asyik jalan sana sini.

No comments:

Post a Comment