Wednesday, March 6, 2013

Bali, here we come~~2009 (Day 3)

Day 3
8 May 2009


Pagi-pagi bawa bebe main kat swimming pool...lepas breakfast bertolak ke destinasi seterusnya...





janji dengan driver 10 pagi...muka driver tu masam dan tak syiok apabila nampak kami tarik luggage kami...kami tukar hotel lagi...

(actually, masa jalan-jalan kat poppies lane I, kami pun tanya-tanya hotel yang ada kat sana...kebetulan Kuta Bungalows ada bilik kosong...terus bayar dan book untuk keesokan hari...)

Lepas tu, driver kasi tau kami dia tak sihat, kawannya akan jadi penggantinya...cisss...alasan betul!! tak hairan pun kami siapa yang jadi driver kami...

driver pengganti ni ada sikit muka samseng dan cara pemanduannya juga agak ganas...nyawa kami dipertaruhkan di dalam tangannya...benci!!!

1. pura taman ayun - mak oiiii sangat sangat panas...sila bawa air cond bersama-sama!



sawbebe dah start enjin dia dah...




muka tak puas hati sawbebe


anak tak nak minum, bapak yang minum!




2. pacung indah hotel & Restaurant - cancel makan kat situ...
3. ulun danu temple...lepas tu,lunch...








tempat ni adalah dingin dan sejuk, maka mood sawbebe pun cool sedikit...




4. Tanah Lot

@ Tanah Lot...hujan pulak...
kena sewa payung 10,000rp (rm3++)





















budak kecil ni mengamuk sampai kena dibogelkan!!!


Tak pi strawberry hill [driver cakap renovation], candi kuning market, kebun raya eka karya bali dan pura alas kedaton(monkey forest) sebab hujan

No comments:

Post a Comment