Saturday, April 6, 2013

Hidup Brokoli!!

Memandangkan perut saya sudah boleh bersila di atas paha saya,
maka saya tak ada pilihan lain selain diet!!

hari ni dah Day 6...
so far so good laaaa...
kecuali Day 2 tu badan menjadi lembik...

Hobi baru saya dan ami aziz sekarang ialah membaca kandungan pada label!!!


kenapa hidup brokoli!!?
tak ada apa-apa meaning yang special...
hanya kerana imej pokok untuk secret group kat FB tu adalah sangat serupa dengan brokoli...maka secara tidak sengaja pun dinamakan diet HIDUP BROKOLI!!

No comments:

Post a Comment