Wednesday, May 29, 2013

[1y11m] bbsitter baru



hari ni day 2 kat rumah pengasuh baru!
masih lagi menangis time hantar...harap-harap esok dah tak menangis lagi!!
semalam call sekali,
hari ni tak call,
tak berani nak call banyak-banyak kali,
[ikutkan hati macam nak duduk saja kat rumah BS ]
takut bbsitter marah lalu tulis status kat FB beliau
 
'hari ni ada budak 2 tahun baru masuk, namanya Ilyas...Ilyas okay saja...tapi mak Ilyas tu, setiap 15 minit  akan call untuk tanya keadaan anaknya...sekarang baru pukul 10 pagi, mak ilyas dah call 8 juta kali...kalau saya tak angkat call, dia terus serbu rumah saya...hey! Mak Ilyas, BS pun sibuk tau...nak jaga anak awak, anak orang lain, pastu nak layan call awak lagi...kalau rasa tak percaya, kalau rasa risau sangat-sangat...jagalah sendiri...jangan hantar kat BS! ada faham?!'
[yang ni saya reka, tapi ada BS sebenar tulis status lebih kurang macam ni kat FBnya]


huhuhuhuhuhuhu




No comments:

Post a Comment