Monday, May 13, 2013

Happy Mother's Day, Apa Lagi Mummy Mahu?

teringin nak makan red velvet...
beli 1 cupcake RM6
buat 1 biji kek 6 kali ganda cupcake RM6++
bagi orang yang kedekut seperti saya,
saya akan pilih no.2!
[sebab saya nak makan berkali-kali ulang...ulang dan ulang]

kebetulan pula esok adalah Hari Ibu,
so niat no.1 Juadah untuk buka puasa,
niat no.2 Kek Happy Mother's Day untuk diri sendiri...

deco dengan penuh kemarahan...nak tau saya marah apa, tanya sawsomi...

seperti biasa, ada hadiah daripada sawbebe...buat kat sekolah..terima kasih guru sekolah...

Tak kira macam mana saya tengok,
gambar orang dewasa itu adalah mirip seorang LELAKI,
tapi sawbebe tetap cakap bukan LELAKI tapi EMAK!!
Emak pun Emak laaaa...

sawbebe makan dengan penuh keseksaan...dia cakap dia tak suka putih-putih itu...hurmmmm...kalau tak ada Ida dan Zaila sudi share resepi mereka, mustahil mak awak boleh buat tau!!!

sebaliknya Ilyas  yang cerewet pula sangat bagi muka...siap 3 kali tambah red velvet...cubaan untuk membuat PEACE!!!


Kek tak sempat dipotong pada Hari Ibu,
Hari sebelum Ibu sudah dipotong....
Burp


Seperti biasa,
tak ada apa-apa celebration untuk Mother's Day...
sekarang ni dah malas nak merajuk...
merajuk pun bazir tenaga saja...
lebih baik buat dunno saja!!!




1 comment: