Monday, July 22, 2013

[2y1m] demam tak baik-baik lagi then tergunting pula telinga




Berbanding dengan sawbebe,
bagi Ilyas makan ubat macam berperang!

tapi demam kali ni,
time makan ubat,
beri Ilyas 2 option:

1.  Paksaan (lock dengan kaki, pegang mulut, masuk ubat)
2.  Bukan Paksaan ( suap secara berhemah)

walaupun mulut cakap 'tak nak' makan ubat,
tapi last-last dia pilih option No.2 juga!!



bangun sahur ipad

Semalam gunting rambut Ilyas sebab semua orang cakap rambut Ilyas dah panjang!!
sebenarnya saya pun dah limas dengan rambut dia,
tapi tak berani nak gunting rambut sebab takut dia demam...

tapi memandangkan dia sedang demam,
cepat-cepat gunting rambut dia time dia mandi...
mana tau dia tak beri kerjasama...
rambut tak digunting
telinga kiri ilyas yang digunting
huhuhuhuhu
so sorrrrrrrrrrrrrrry

nasib baik tak serius,
kalau tak mau dicampak oleh sawsomi dari tingkat 3!

luka


ada sedikit bengkak


Hairstyle & Trend 2013
hanya berjaya gunting rambut depan sedikit, rambut sebelah kanan sedikit...rambut sebelah kiri tak sempat nak gunting...so.....cuba bayangkan style rambut Ilyas


2 comments:

  1. haiyoh
    bahay siot
    ko ni
    aku pun dah sebulan rambut aqil tu [pnjng mcm mak lampir
    semalam barulah dia nk gi gunting

    ReplyDelete
  2. alahai ciannya
    ena takut sgt nak gunting rambut anak
    takut kes terpotong la
    selalu mr.hubby yg tolong potongkan

    ReplyDelete