Friday, July 12, 2013

krabi, here we come~Day1(part 3)

Part 3 ~ Penginapan 住宿篇

Ini 2nd time book hotel melalui agoda.
bab cari hotel ini telah menyebabkan banyak sel otak saya mati.
dah ada pengalaman kat Bali,
so kali ni saya nak book awal-awal dan tak mau pindah-pindah hotel lagi...





19 February 2013
从一上班就survey到快下班!
看到眼睛都花了。。。

每次出游,酒店是除了机票之外的重头戏,带着孩子,卫生、安全、舒适缺一不可
我在网上预订的,选择酒店、比较价格,不知死了多少脑细胞,相当挑战自我,容易吗?
所以狠狠的选了有bath tub又有泳池旅馆!


AONANG BURI RESORT

http://www.aonangburi.com/index.html

Address: 118 Moo3, T. Aonang, Muang, Krabi Thailand. Hot Line Tel: +66(0)75 637 499 Fax: +66(0)75 637 495 Mobile: +66(0)8 4305 9059
e-mail: reservation@aonangburi.com or aonang_buri@hotmail.com | www.aonangburi.com

RM113.22 x 3Night = RM339.66
Hotel Tax & Service= RM 72.12

Total = RM411.78

Kami tinggal di Aonang Buri Resort, depan betul-betul pantai, tapi nak pergi ke kedai-kedai kena jalan sikit...tak ada masalah bagi saya...yang penting murah!!!


pi oversea pun nampak kereta Alza...tarik rambut!!!

depan hotel

view depan hotel
















hotel yang tidak 'Islamic Friendly' ...






so pandai-pandailah cari kiblat


bersejadahkan tuala bersih Ilyas!!


Nasib baik dok kat hotel yang ada swimming pool...3 hari kami habiskan masa di sini sebab Ilyas demam panas dan cirit birit dan semua aktiviti terpaksa dibatalkan  T_T



(bersambung ~~~ 1st day Ilyas sudah demam panas....)

No comments:

Post a Comment