Friday, August 23, 2013

Water Purifier COWAY








Tak payah pening semut mayat lari masuk ke dalam termos,
Tak perlu pening air masak dah habis tapi tak ada orang nak masak air lagi!!!

tapi

TUNGGU TAHUN DEPAN!!



sekarang angan-angan dulu!
angan-angan pun tak tinggi, hanya angan-angan model yang macam di atas saja!
*** model di atas ni Mach CHP-03A 'sekarang' (term and condition) ada promotion. harga normal RM3200, diskaun 10%.  kalau guna credit card, boleh buat ansuran selama 36 bulan!!!

1 comment:

  1. that day shima amik yg petit..yg tu bes..comel je..tk besar sgt nk letak atas table top.hehe

    ReplyDelete