Wednesday, September 4, 2013

Isi MINYAK untuk jalan lebih jauh

Percutian 5D4N telah tamat,
kembali ke routine seharian...
[sedang google SAPA, dah 2 kali masuk laman web AA, ada satu tindakan terburu-buru nak beli tiket...sabar! sabar! sabar!kumpul duit banyak-banyak dulu!]


#oppps...isu minyak sangat sensitif masa ni.... kalau tak manage dengan baik-baik, hubungan persaudaraan pun boleh terputus lor!!! okay...gula-gula limau naik harga 30 sen

dari RM0.70 jadi RM1.00
 kesan minyak naik ataupun penjual ambil kesempatan ataupun secara kebetulan?

1 comment:

  1. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete