Wednesday, October 23, 2013

[第三胎怀孕日记] 7 week 3 day

3 hari ni much better,
walaupun ada muntah air,
tapi keadaan dah okay,
hanya mabuk sebelah pagi dan sebelah petang okay sikit.


tak lalu seafood; fikir pun dah nak muntah
kena makan pedas-pedas dan masam-masam
mula-mula tu hari-hari makan chai boey; sekarang tengok chai boey pun nak muntah
teringin nak makan Red Velvet, so bakar untuk dimakan, tapi tak diberi kekuatan untuk makan
teringin nak makan ice cream mint, dah beli tak lalu nak makan
sangat suka dengan ikan bilis goreng bercili
tak lalu manis-manis
tak lalu kopi o
tak lalu 100 Plus
tak lalu laksa
tak lalu susu
sangat sensitif dengan bau, busuk tak tahan, wangi lagi nak buat saya pengsan.


Berat : 59-60kg



No comments:

Post a Comment