Tuesday, April 22, 2014

[2y10m] Ilyas Saw Gunting Rambut

Anak orang lain pun gunting rambut,
tapi tak kecoh macam saya...

well,
nak buat macam mana...
dapat mak kecoh memang laaa macam ni...
tambah-tambah lagi Ilyas ni gunting rambut mesti demam yang sampai kena masuk wad punya,
lagilah saya kecoh setiap kali ilyas gunting rambut....


Last Ilyas gunting rambut bila eh?
saya pun dah tak ingat...
tapi macam dah lama sangat tak pi gunting rambut...
sebab rambut dia dah panjang sangat sampai boleh tutup dahi yang tinggi dan luas...










baru teringat satu lagi perkara saya kecoh bila Ilyas gunting rambut ialah...
Ilyas takut nak gunting rambut sebab dia cakap sakit.
ish ish ish
di mana kejantanan?


baru suruh dia duduk, dia dah start menangis...ish ish ish





last-last kena sawsomi dukung juga...



gambar ada 100 keping, tapi saya dah tapis keluar 88 keping...




saya nak pendek macam ni saja, tapi sawsomi tak setuju...





time ni dia dah sedar rupa-rupanya gunting rambut tu tak sakit...


kena pegang muka dia sebab dia pusing kepala cari bunyi mesin gunting rambut



SIAP!! Rambut Pacak!! Ilyas sangat teruja, dia cakap dia adalah otomen!!
ohya...luas tak dahi tu?



ni time tak pacak

1 comment:

  1. subahanallah... super handsome anak jantan ku ini

    ReplyDelete