Friday, April 11, 2014

[6y10m] Cedera Lagi

sawbebe mendapat kecederaan lagi di sekolah,
terkejut tengok cikgu balut luka...macam serius saja...
Tak berani nak sentuh luka dia,
so the best penyelesaian ialah bawa ke klinik,
biar doktor or misi klinik yang cuci luka dia!


mana tau doktor tak mau cuci,
dia suruh bawa pi hospital kerajaan buat x-ray!!
macam serius saja...
terus begegas ke hospital ampang.



Giliran lompat-lompat...
apa lagi,
sawsomi pun melompat-lompat!!



dah tunggu 3 jam,
baru jumpa doktor yang bertugas,
then dia suruh X-Ray

lepas X-Ray,
alhamdulillah tak ada apa-apa yang serius,
just cedera pada bahagian luaran saja!

time cuci luka,
sawbebe dah start menangis sebab kapas dah lekat dengan luka dan misi tarik kapas macam tu saja...
sawbebe nak tendang misi time misi gosok lukanya,
maka terpaksalah mak bapak pegang tangan dan kaki.
sorry banyak-banyak lah misi kalau anak kami tertendang awak!




Pagi ni, 
sawbebe nak pakai macam ni ke sekolah!
Pakailah!
janji awak happy!!


No comments:

Post a Comment