Tuesday, October 28, 2014

Raya Haji 2014

4 October 2014 - 6 October 2014

Raya Haji tahun ni balik kampung sawsomi di Perak dengan kakak-kakak ipar...
Tak ada apa-apa yang menarik pun yang nak dikongsikan...
yang i dok jerit jerit kat Ilyas dan sawbebe yang main kat luar rumah tu tak payahlah cerita kat sini...
yang anak-anak gaduh-gaduh dengan sepupu mereka pun tak payahlah nak tulis di sini...
yang i jadi ular sawa lagi tak sesuai dikongsikan...




 bubuh gambar ni sebab nak Thank You to Tapah Hospital



Yang nak cerita sedikit tu...
Gel Hana nak buat Rectal Wash Out tu habis,
cari kat farmasi area office tak ada yang jual gel ini,
dan tak cukup masa untuk cari di area lain sebab kakak-kakak iparku sudah tunggu di RnR...
Sampai di Tapah dah maghrib,
memang tak tau mana ada farmasi...
Disebabkan raya hari tu dah ada pengalaman,
So,
kami pun pergi ke Tapah Hospital dengan niat nak beli gel ni...
Tapi Tapah Hospital sangat bagus laaa...
Dia bukan saja bagi gel,
alat-alat lain pun dia bagi sekali...
sayang Tapah Hospital!!!

 bubuh gambar ni sebab i rasa Ilyas I sangat handsome
uweeek


Bubuh gambar ni sebab anak i lompat paling cantik...
uweeek

bubuh gambar ni sebab sawsomi dapat makan sup tulang


 bubuh gambar ni sebab bapa mertua i nak suap Hana makan dan dapat jelingan maut dari i


bubuh gambar ni sebab Ilyas yang ambik gambar ni


 bubuh gambar ni sebab sawbebe nak makan Hana...dan yang paling penting nampak sawsomi di tingkap...


 bubuh gambar ni sebab bapa mertua i senyum


 bubuh gambar ni sebab bapa mertua i sedang bagi pesanan kat Hana agar kuat berdepan dengan ujian Allah...Hana operate 14/10, my bapa mertua operate mata 15/10...Cucu dan atok senasib!!!


 bubuh gambar ni sebab sawbebe kena tangkap dengan atoknya...


 bubuh gambar ni sebab anak-anak i nampak comel
uweeek


 bubuh gambar ni sebab dah tak ada gambar lain nak bubuh



 bubuh gambar ni sebab nak tunjuk kat u all betapa seksanya nak ambik gambar family...Ilyas asyik nak ke depan jadi Ultraman...


 bubuh gambar ni sebab hanya gambar ni yang menjadi...haizzzzz


Nota Kaki :
Ada lagi satu tupperware daging korban tak tau nak masak apa...huhuhuhuhu

No comments:

Post a Comment