Friday, November 28, 2014

[June 2014] YeaY! Mari Kita Pulang Ke Rumah

18 June 2014 @ 14 days old

Hari ini 18 June 2014 adalah hari baby Hana pulang ke rumah....

 Beratur nak buat rectal wash out dan mandi



Pagi doctor datang round ward, dan Hana dibenarkan pulang ke rumah!!!!
Apa lagi?
Lompat bintang laaaaa....

Tapi,
time tengah proceed untuk discharge,
tiba-tiba Hana demam panas...
Oh Tidak,
semalam pun demam,
tu yang semalam tak boleh balik kena tahan lagi,
pagi dah tak demam,
tengahari demam balik...
nurse cakap
mungkin bilik panas.
ya, i nak bagitau,
bilik memang panas,
panas macam oven...





So, separuh bogelkan Hana supaya suhu badan turun...









Akhirnya,
dapat pulang ke rumah juga!
Tak sabar-sabarnya nak tunjuk kat Hana,
rumah dia,
nenek dia,
kakak dia,
abang dia...
seperti yang i cakap kat Hana masa di hospital...
i tak pernah rasa begitu bagus dalam hidup i,
terima kasih tuhan untuk hari ni



Perjumpaan rasmi

No comments:

Post a Comment