Saturday, May 16, 2015

Eat Pie @ Damansara Perdana


Eat Pie @ Damansara Perdana
Sebelum ni, mereka buat home delivery,
tapi sekarang atas sokongan pelanggan yang setia,
mereka telah membuka kedai Eat Pie @ Damansara Perdana untuk memudahkan pelanggan mengunjungi mereka...

Di Eat Pie bukan saja ada Pie,
terdapat juga menu yang lain seperti menu di bawah ni





Pada 3 May,
saya dan sawsomi dan juga anak-anak telah serbu ke Eat Pie @ Damansara Perdana




Ilyas dah tak sabar-sabar nak makan dan saya pula tak habis ambil gambar 


siapa yang tergoda tengok gambar ni




Tadi sawbebe dah habiskan Spaghetti Aglio Olio, sekarang dia dapat berebut yang ni pula...


Anak-anak sibuk makan


Kacang Pol Wak Juragan

Rugi kalau u all tak datang makan...
Sedap tak terkata



corner untuk tinggalkan mesej kepada chef Wak Juragan dan juga krew-krew EatPie... Jangan lupa untuk bagi kata-kata semangat kepada mereka...


inilah Wak Juragan


dessert


sawbebe di dapur


Pie yang sawbebe buat! 



Terima kasih kepada Wak Juragan dan Nurul Hanis atas layanan yang macam VVIp dan juga makanan yang super-duper SEDAP!!!

Slogan mereka :
"Those who enter as Guests, leave as Friends"

Saya dan family mengucapkan bisnes EATPIE maju jaya!!! Tahniah!!!


EatPie At Damansara Perdana
Alamat : 7-1, Jalan PJU 8/5h, Damansara Perdana,, 47820 Shah Alam, Malaysia
Contact No : 0163785733

No comments:

Post a Comment