Friday, August 28, 2015

[movie] Inside Out


28/8/15







Wednesday, August 19, 2015

[Gila Contest Part 2] Domino's Pizza Malaysia






Beli large pizza dapat FREE regular pizza!
TQ @Domino's Pizza Malaysia


Sunday, August 16, 2015

Melawat Anak Buah Lagi

maklumlah 1st time dapat anak buah...
teruja dia lain sikit...

Kali ni bawa nenek pergi melawat baby...

 chor chor jumpa cicit


 cepat-cepat bagi sawbebe dukung baby masa mak baby tak nampak...hehehehe


 Ilyas pun nak dukung baby...peluh saya dibuatnya...


 sembunyi dukung dalam bilik sebab takut mak baby nampak...heheheh



Saya tak peduli 360 berfungsi ke tak berfungsi...nak tunjuk juga gambar saya dengan baby...
Yang ni tak payah sembunyi-sembunyi dukung...

Friday, August 14, 2015

Gila Contest

Saya tengok orang masuk contest,
menang ini dan itu...
Baru-baru ni,
[dalam bulan ramadhan]
saya pun tergerak hati nak tumpang sekaki...
Mana tau saya pun ada rezeki kan...



Ini FIRST kegilaan saya
Instagram



YeaY!!
Menang vocher RM300 dari @panadolmy!!

Yang ditunggu-tunggukan voucher RM300 tak sampai,
Yang ni pula sampai...


4 keping tiket wayang GSC!!
Rupa-rupanya saya 100 peserta pertama  #RamadhanMalaysia contest.
[masa buka sampul tu siap blur apa benda ni?]

TQ @panadolmy
[tapi bila voucher RM300 nak sampai? hehehe]



Saturday, August 8, 2015

Melawat anak buah









Pelik kenapa tak ada gambar saya dengan baby?


360 tak berfungsi dengan baik...
muka terlalu hodoh sampai tak boleh dipublish kepada umum...
hurm





 Mama saya masak 'mang kuang char' untuk sawsomi


saya punya...cemburu tengok adik ipar pantang...

Wednesday, August 5, 2015

[Hana 1y] Hana 1y2m

5 August 2015
budak Hana masuk 1 tahun 2 bulan.

Tepat 1 tahun 2 bulan,
Baru dapat berjalan dengan jayanya!
Tahniah Hana!

Selfie


Tiap-tiap hari saya balik kerja,
disambut dengan jeritan excited dia...

Sekarang ni, belum sempat nak tanya " Siapa buat?" " Mana sakit?"
Dia awal-awal lagi akan pukul kepala sendiri sambil buat bunyi...
Tak kira mana sakit pun dia akan tunjuk kepala yang sakit...
hehehe...comel sangat!!




Kalau kita keluar rumah tak bawa dia, dia akan melalak!
Dah pandai...Dah tahu jalan tu best!!


Hari lahir sawsomi jatuh pada bulan puasa...so tak dapat pergi celebrate kat Chili's....





Paling suka Ilyas dan Hana tidur...macam-macam gaya...







Pakai baju Frozen...
Hana tengok gambar Frozen di baju sawbebe, then dia tengok gambar Frozen di bajunya,...then dia tepuk-tepuk gambar Frozennya dan tunjuk baju sawbebe...


Hari raya di kampung...











minum susu sama-sama...




Mesyuarat tingkap





kalau nampak kita nak ambil gambar, dia akan buat "PEACE"




Semuanya baik-baik
Alhamdulillah

Terima kasih Tuhan

Tuesday, August 4, 2015

My 1st Nephew

mimi cakap,
akhirnya ada baby lain dalam keluarga u yang bukan dari u!!







Anak lelaki Saw Wei Sern.
Adik lelaki kedua saya telah jadi bapa orang!!