Wednesday, October 14, 2015

[Hana 1y] Genap Setahun Hana Operate

Tahun lepas 14 Oktober Hana operate buang usus yang tak ada saraf. DI SINI.

Tahun ni,
14 Oktober 2015,
Hana dah 1 tahun 4 bulan,
semua baik-baik,
TERIMA KASIH TUHAN!


Hana, mana perut?

Ini tempat Hana operate tahun lepas...
Pusat dia tertutup. 

Masih ada follow up check up dengan Pediatrik Hospital Kuala Lumpur
Doktor cakap semuanya baik-baik sebab dia boleh buang air besar sendiri, tempat operate cantik...




 Nak buat PEACE...

 sawsomi sedang layan Hana yang tak mau tidur malam

 Hana selsema...So ikut petua tradisional...Calitkan kunyit hidup kat batang hidung dia



 Anak perempuan memang suka lawa...baru setahun 3 bulan dah nak pakai kasut orang...
kasut laki dia tak pakai tau!!


 Nak tolong sidai baju...Harap besar nanti pun begitu rajin, tau!!


 Minta orang angkat dia...dia tak mau duduk dalam tu...



 Bila nak ambil gambar dia, dia akan lentokkan badan dia...hehehe...comel sangat...


 Terjumpa Hana selfie dalam hp...


 Ini semua kerja Ilyas...Dia panjat kepala katil tengok jalan...
Hana pun ikut panjat sekali...



Walaupun kecil, tapi Hana suka benda yang cantik...
sawbebe tak macam ni masa kecil...

 Tapi 5 saat saja lawa dia...lepas tu dah cabut topi tu...


 

 Bukan tunjuk satu...Tapi nak buat PEACE tak tau buat...

 Abang dan adik!!


1st time main iPad

1 comment:

  1. iring anak masuk dewan bedah.. been there before.. i know exactly how if felt.. apa2 pun, alhamdulillah semua ok.. glad to see Hana's smiling face! You go girl!

    ReplyDelete