Thursday, April 20, 2017

Tonton Drama Korea dan Drama Cina


Dulu,
saya rajin juga download drama-drama yang saya mahu tonton.

Baru-baru ini,internet saya slow macam nak kena sepak,
saya dah malas nak download dan tengok drama lagi.


Tapi,
Ada member rekomen saya beli drama siap download dalam format DVD atau PENDRIVE.
Senang dan mudah.

Kalau DVD dan selalu tonton di PC office atau laptop.
Kalau pendrive, saya cucuk kat TV.

Sekarang saya tak payah risaukan internet slow ataupun quota internet saya habis. (Eh? macam skrip daqlam iklan pula)


Kalau u all pun suka tonton drama,
bolehlah order dengan adik ini

hyunasong17@gmail.com

 Nanti saya suruh dia bagi contact nombor,
senang sikit nak calling or whatsapp dia.




Drama Korea:

DVD: RM10-12
(PC or Laptop)

PENDRIVE: RM27-30
(Pendrive disediakan/Jenama Kingston)
(16GB - 2 drama)
(based on episode)

Subtitles: English or Chinese

Meet up:
KLCC/ Taman Maluri/ Ampang Point

Postage:
RM7 (SM)
RM10 (SS)
_________

Tajuk-tajuk drama Korea yang ada:

1.  Guardian: The Lonely and Great God (Goblin)
2.  Uncontrollably Fond
3.  Descendants of the Sun
4.  Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo
5.  W- Two Worlds
6.  Cinderella and the Four Knights
7.  Doctors Crush
8.  The Legend of the Blue Sea
9.  Love in the Moonlight
10. Weightlifting Fairy Kim Bok Joo
11.  Strong Woman Do Bong-soon (Latest drama- Full episode)

__________

Chinese Drama:

1. Eternal Love (Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossoms) /三生三世十里桃花
Episode: 58
Subtitles:  Eng & Chinese
Price:
RM45 (Pendrive 32GB - TV)
RM20 (DVD - PC or laptop)

2. Legend of the Condor Heroes 2017/ 射雕英雄传 2017
Episode: 52
Subtitles: English/ Chinese
Price :
RM45 ( Pendrive 32GB - TV)
RM20 (DVD - PC or laptop)

⚠Sekiranya anda ada tajuk drama lain, kami akan cuba dapatkan untuk anda.



Kalau u all ada drama lama yang nak mereka carikan, mereka pun boleh download untuk u all. 2 minggu lepas saya suruh mereka download Oh My Ghostess, drama Korea 2015 bagi saya.